Koraki za korakce

koraki-za-korakce-620x160

V soboto, 23. 5. 2015, se bomo udeležili dobrodelnega pohoda Koraki za korakce. Prireditev bo potekala v Mariboru s pričetkom na Trgu Leona Štuklja.
Najprej bo kratek kulturni program, na katerem se bodo predstavile šole, ki bodo iz zbranih sredstev te akcije dobile gibalnico za otroke vrtca in šole. V času trajanja programa bomo imeli postavljeno tudi stojnico z izdelki naših učencev, katere boste lahko ob prostovoljnem prispevku tudi odnesli domov.
Ker je za našo šolo to delovna sobota (nadomeščanje 2. januarja 2015), je za učence udeležba obvezna! Dobrodelni pohod bo izveden ne glede na vreme.

Potek dejavnosti:

8.30 – prihod učencev v šolo

8.30 – 8.55 malica in razdelitev majic

9.00 – odhod avtobusov s podružnic in centralne šole proti Mariboru. Izstop na postaji nasproti Citija in skozi podhod na Trg Leona Štuklja.

10.00 – 11.00 Zabavno-kulturni program na odru. Predstavijo se sodelujoče šole.

11.00 – Pohod okoli Treh ribnikov in nazaj.

12.30 – Odhod z avtobusi s postaje pri Citiju. Izstop po postajah od Zg. Dupleka proti šoli.

Učenci morajo imeti vodo s seboj!

 

Starši, ki se boste udeležili pohoda, boste sami poskrbeli za prevoz otroka in to predhodno obvezno sporočili razrednikom.

Za ostale učence bo organiziran avtobusni prevoz v Maribor in nazaj. Prevoz bo obračunan na položnici v mesecu juniju.

Z majhnimi koraki in skupnimi močmi bomo v čim večjem številu skupaj dosegli željeni cilj – sodelovati v dobrodelni prireditvi in prispevati k postavitvi gibalnice.

Pomočnica ravnatelja:
Sonja Ritonija