Počitnice na Drugi

II. gimnazija Maribor tudi letos organizira Počitnice na Drugi, ki bodo potekale med 26. in 30. junijem 2018 (torek – sobota).
Počitnice na Drugi so namenjene učencem 6., 7., 8. in 9. razredov, ki želijo svoj prvi teden počitnic preživeti na kreativen, ustvarjalen in zabaven način. Odločili smo se, da bomo tudi v letošnjem letu ponudili »Malo šolo Počitnic na Drugi«, ki je namenjena učencem 4. in 5. razreda osnovne šole.
Ponujamo jim 11 različnih področij, zabavnih, novih izkušenj iz biologije, kemije, francoščine, gledališke umetnosti – muzikla, računalništva, angleščine, francoščine, debate, fizike, filozofije ter likovno delavnico. Mala šola Počitnic na Drugi ima svoj, prilagojen program.
Otroci imajo zagotovljen zajtrk in kosilo. Ob programu, ki vsebuje tudi rekreacijo in družabne igre, bodo otroci četrtek preživeli na kopanju v termah Ptuj. Še posebej bo zanimiv petek, ko se bodo otroci po delavnicah odpravili na izlet z vlakom v Celje in preživeli večer ter noč ob bogatem programu na II. gimnaziji.
Program in vse potrebne podatke s prijavnico najdete na spletni strani II. gimnazije (Počitnice na Drugi), http://www.druga.si/pocitnice-na-drugi

PND 2018 – tiskana prijavnica

Flyer PočitniceNaDrugi