Marsove počitnice

Pred vrati so krompirjeve počitnice, ko Zavod MARS Maribor pripravlja za vse nadobudne in radovedne kreativno preživljanje jesenskih počitnic, katerih tema je raziskovanje svetlobe.

MARSOVE POČITNICE: Raziskovanje svetlobe, 9 +, 2. in 3. triada OŠ
Ponedeljek–sreda, 28.–30. oktober 2019, 9.00–15.00
Marsova izba, Vetrinjski dvor, Vetrinjska ulica 30, Maribor

Namen Marsovih počitnic je udeležencem, otrokom, starejšim od 8 let in mladim, ponuditi prostor in čas, v katerih lahko svobodno ter s pomočjo izurjenih mentoric in umetnic raziskujejo svetlobo skozi vizualno in novomedijsko umetnost ter sodobno tehnologijo.

Marsove počitnice spodbujajo izobraževanje za trajnostni razvoj, medsebojno učenje, omogočanje kreativnih rešitev preko povezovanja področij umetnosti, znanosti in tehnologije in razvijanje kakovostne komunikacije.

Počitnice so za raziskovanje!
Sodelovanje v Marsovih počitnicah je BREZPLAČNO! Udeleženci imajo s seboj malico/kosilo, za sadje in čaj bo priskrbljeno.

OBVEZNE PRIJAVE na info@marsmaribor.org. Prijave na počitnice pošljite najkasneje do sobote 26. oktobra 2019. Navedite ime in priimek otroka ter starost.

Organizira Zavod MARS Maribor. Dogodek je del projekta MARSOVE POČITNICE 2019 in je sofinanciran s strani Mestne občine Maribor, program „Maribor – mesto znanja in ustvarjalnosti“ v letu 2019.

Projekt poteka v sodelovanju z OŠ Bratov Polančičev in spada med projekte slovenske UNESCO ASPmreže.