Ponovno odprtje šole

Spoštovani starši,
s ponedeljkom, 18. 5. 2020, ponovno odpiramo vrata naše šole za učence od 1. do 3. razreda, s 25. 5. 2020 pa še za učence 9. razredov. Od razrednikov ste prejeli obvestilo – Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo. Prosimo, da izpolnjeno izjavo, na kateri boste označili, da bo vaš otrok prišel v šolo, vrnete izpolnjeno in podpisano po elektronski pošti razredniku do srede, 13. 5. 2020. Če te možnosti nimate, obvestite razrednika, ob kateri uri bo vaš otrok prihajal v šolo in ob kateri bo odhajal domov. To sporočite prav tako do srede, 13. 5. 2020. Izpolnjeno izjavo naj otrok prinese razredniku v ponedeljek, 18. 5. 2020, devetošolci pa 25. 5. 2020. V kolikor izjave niste prejeli, jo poiščite v PRILOGI 1.
Podatke o številu otrok potrebujemo za oblikovanje oddelkov s spremenjenimi priporočenimi normativi v skladu s priporočili stroke.
Iz Ministrstva za zdravje smo prejeli Opredelitev zdravstvenih omejitev za otroke v času sproščanja ukrepov glede epidemije SARS – 2 – CoV, ki so v PRILOGI 2 in si jih natančno preberite. V kolikor menite, da sodi vaš otrok (ali kateri drugi družinski član v vašem skupnem gospodinjstvu) v katero od zapisanih kategorij in posledično ne želite, da se vaš otrok vrne v šolo, to informacijo ob priloženih dokazilih posredujte razredniku do petka, 15. 5. 2020.
Protokole za varovanje zdravja ob prihodu otroka v šolo in odhodu otroka iz šole bomo objavili na oglasnih deskah in spletni strani šole.
Kljub spremenjenim razmeram si bomo zaposleni v šoli prizadevali, da se bodo otroci ob vrnitvi počutili varno, sprejeto in srečno.
Lepo pozdravljeni in vse dobro,
Đano Novak, ravnatelj

PRILOGA 1 – Izjava staršev pred vstopom otroka v šolo
PRILOGA 2 – Opredelitev zdravstvenih omejitev za otroke in dijake v času sproščanja ukrepov glede epidemije SARS – 2 – CoV