Informacija o začetku zbiranja prijav na letovanja

Spoštovani starši!

Izpolnjene vloge s prilogami lahko pošljete na: OŠ Duplek, Šolska svetovalna služba, Korenska cesta 31, 2241 Sp. Duplek

če imate možnost skeniranja pa na: marija.baskarad@os-duplek.si

Več informacija pa najdete spodaj

Lep pozdrav!

Pozdravljeni prijatelji mladine!

Verjamemo, da že nestrpno čakate na informacije o letovanjih. Obveščamo vas, da v četrtek, 21. 5. 2020, pričnemo sprejemati prijave za letovanje na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč. Prijavnici bosta v četrtek dopoldan objavljeni na naši spletni strani in sta osnova, da svojega otroka prijavite v želeno izmeno in želeni termin. Če želite uveljavljati pravico do subvencije letovanja s strani občine, morate ob prijavnici poslati ustrezne dokumente (kopijo veljavne odločbe o otroškem dodatku).

Zaradi letošnjih izrednih razmer starše/prijavitelje iz vseh občin (ne glede na stalno bivališče) prosimo, da poleg tega, da prijavnico oddajo na osnovni šoli ali občini, kjer imajo stalno bivališče, jo po pošti ali skenirano po elektronski pošti letovanja@zpm-mb.si pošljejo istočasno še na ZPM Maribor. Tako bodo imeli enake možnosti kot ostali prijavitelji, da si pravočasno zagotovijo mesto v želeni izmeni.

Uradnih ur za prijavo otrok na letovanje trenutno še ne načrtujemo, ko pa se bodo ukrepi sprostili, vas bomo o možnosti osebne oddaje dokumentov obvestili na naši spletni strani.

Z možnostjo oddaje prijav se želimo izogniti morebitnim kasnejšim težavam zaradi prevelikega števila prijav, ko bodo znana uradna navodila oz. priporočila. Prijava na letovanje pa bo potrjena šele s podpisom pogodbe.

Prosimo pa vas, da razumete, da dokler na ZPM Maribor nimamo uradne potrditve o možnosti izvedbe poletnih letovanj s strani pristojnih organov (Vlade in NIJZ) oz. ne , mo koliko otrok bomo na letovanje lahko sprejeli, se ne moremo zavezati, da bo letovanje izvedeno.

Znašli smo se v nezavidljivem položaju, ki se spreminja iz dneva v dan, vendar kljub temu poskušamo najti najbolj prijazen način tako za starše kot za ZPM. Na vas se obračamo s prošnjo, da postopke prijav na letovanje sprejemate z razumevanjem in strpnostjo. Trudimo se najti najboljše rešitve, zato bodo tudi prijave potekale na drugačen način. Zato vas prosimo, da vsa komunikacija poteka preko e-pošte letovanja@zpm-mb.si, kamor lahko usmerjate tudi vaša vprašanja.

Prilagajali se bomo razmeram in sledili navodilom pristojnih organov ter vas o vseh spremembah obveščali preko naše spletne strani in Facebooka.

Podrobnejše informacije na naši spletni strani.