Kulturi dan za učence od 6. do 9. razreda – petek, 23. november

V petek, 23. 11. 2018, bomo imeli kulturni dan za učence od 6. do 9. razreda. Na II. gimnaziji Maribor si bomo ogledali muzikal Sen kresne noči. Ker predstave potekajo izključno ob 18. uri, pouk dopoldan odpade.

Avtobusi nas izpred šole odpeljejo ob 17. uri. Učenci iz smeri Vurberk, Dvorjane, Ciglence in Johe naj pridejo do OŠ Duplek v lastni organizaciji. Na avtobuse pa lahko sicer vstopajo tudi na avtobusnih postajah proti Mariboru (do postaje Splavar, ne pobiramo pri policijski postaji).

Malica bo organizirana pred ogledom predstave, v avli II. gimnazije. Vnos lastne hrane in pijače v dvorano ni dovoljen.

Povratek proti OŠ Duplek je predviden ob 20.40 (oz. po koncu predstave); učenci lahko izstopajo po postajah do šole, do Vurberka pelje 1 avtobus izpred šole.

V kolikor nameravajo učenci po predstavi ostati v Mariboru, je to mogoče izključno v primeru, da starši osebno pridejo po otroka pred II. gimnazijo Maribor in po koncu predstave (predvidoma 20.30) otroka osebno prevzamejo pri razredniku.

Kulturni dan je del rednega šolskega programa, zato je udeležba obvezna. Morebitno odsotnost razredniku pisno sporočite vnaprej.

Cena vstopnice za predstavo je 8€, predvideni stroški prevoza znašajo pribl. 4€. Skupni znesek bo obračunan na plačilnem nalogu za naslednji mesec.

Primož Kramberger, prof. gum.