Spoštovani starši 8. in 9. razredov!

V torek, 16. 11. 2021, imajo učenci 8. in 9. razredov tehniški dan na temo karierne orientacije z obiskom Virtualnega kariernega sejma. Kot lani, bo tudi letos zaradi ukrepov proti preprečevanju širjenja okužbe z virusom COVID-19, potekal preko spleta.

Učenci bodo opravljali tehniški dan od doma preko spleta. Ker so mlajši od 15 let, je potrebna vaša potrditev, da se učenec lahko vpiše v platformo. Povezavo boste dobili na vaš elektronski naslov in šele po vaši potrditvi bo učenec lahko vstopil v sejem. Naprošam vas, da ste dosegljivi na elektronskem naslovu, saj v nasprotnem primeru učenec tehniškega dneva ne bo imel opravljenega. Njihovo aktivnost in prisotnost bomo spremljali preko naše nadzorne plošče, zato se naj prijavijo v sistem s svojim imenom in priimkom.

Tehniški dan se začne ob 8.20 uri.

Želela bi vas posebej opomniti na projektno sobo »KARIERNA SVETOVALNICA«, kjer boste skupaj z otrokom imeli možnost brezplačnega individualnega pogovora s svetovalci in boste lahko pridobili odgovore na vprašanja ter rešili morebitne dileme v zvezi z nadaljnjim kariernim odločanjem. Tam boste dobili tudi koristne informacije ter nasvete o nadaljnjih izobraževalnih in poklicnih poteh, podjetništvu, možnostih učenja, štipendiranja, zaposlovanja, ipd. Virtualni sejem lahko obiščete tudi v popoldanskem času.

Vsa nadaljnja navodila v povezavi s tehniškim dnevom bodo učenci dobili v šoli in spletni učilnici.

Lepo vas pozdravljam,
Ines Stajan, vodja tehniškega dneva