Spoštovani starši in učenci

Spoštovani starši,
minilo je kar nekaj časa od našega zadnjega videnja. Skupaj z učenci smo se znašli v novih izrednih razmerah. Ocenjujem, da delo na daljavo poteka dobro. Marsikaj nas še čaka, do konca pouka je to zagotovo še ocenjevanje znanja in zaključevanje ocen. Naprošam vas, da ob ocenjevanju in pripravi na ocenjevanje, otroku stojite ob strani, ga vzpodbujate, mu svetujete in pomagate. Nikakor pa ne delajte namesto njega ali zahtevate preveč.
V prihodnjem tednu si vzemite čas zase, saj ste si to zaslužili. V času izobraževanja na daljavo ste prevzeli zelo pomembno vlogo, namenili ste veliko svojega časa in truda. Hvala vam za vse.
Želim vam vse dobro in ostanite zdravi.

Spoštovani učenci,
vaše delo na daljavo poteka zelo uspešno. Pokazali ste veliko volje za sodelovanje, ste zelo potrpežljivi in odgovorni do drugačne oblike dela. Vem, da pogrešate prijatelje, vendar bo časa za druženje še veliko. V mesecu maju nas čaka preverjanje in ocenjevanje znanja na način kot še to nismo počeli. Poskrbeli bomo, da bo to potekalo čim manj stresno, vi pa se potrudite, da pokažete vse svoje znanje, saj ga boste potrebovali še kasneje v višjih razredih.
Prihodnji teden so počitnice, zato jih izkoristite, da bo dovolj energije za zaključek šolskega leta.
Hvala učiteljem, učencem in seveda, da ne pozabim babic in dedkov, čuvajte se, da se kmalu vidimo v šoli.

Ravnatelj, Đano Novak