Vsako sredo v avgustu (ob 9h-13h) bomo imeli v centru ročnodelske delavnice v katerih se nam lahko pridružijo tudi otroci, ki bodo spoznavali različne tehnike in ustvarjali, svoje izdelke pa si bodo lahko odnesli s seboj.

Vsak četrtek v avgustu bomo igrali družabne igre, karte, človek ne jezi se, če bodo soigralci tudi šah in še kaj…

Ponedeljek 22.8.2022 9.30

Učili se bomo umetnosti izdelovanja rožic iz krep papirja učili pa se bomo tudi peke domačega ocvrtega krompirčka, se družili in se imeli lepo

Torek 23.8.2022 9.30

Dvorjanski gasilci, bodo za nas odprli svoj gasilski dom, vam povedali vse o njihovem poslanstvu, vam pokazali avtomobile in odgovarjali na vaša vprašanja, na koncu se bomo z njimi družili v centru, kjer se bomo tudi pogostili.

Sreda 24.8.2022 8.00

S starodobniki se bomo skupaj z dedki ali babicami odpeljali na izlet v Slovenske konjice, kjer si bomo ogledali mini živalski vrt (vstopnina).

ŠTEVILO JE OMEJENO ZARADI PREVOZA ZATO JE NAJAVA NA 031 7597 80 OBVEZNA! OTROCI MORAJO IMETI SPREMSTVO ODRASLE OSEBE!

Četrtek 25.8.2022 9.30

Druženje na Melisinem vrtu v Koreni. Imeli bomo doživetje vseh čutov, poslušali bomo zvoke narave, vonjali in tipali bomo zdravilne rastline o katerih bomo izvedeli veliko koristnega in uporabnega, za brbončice pa bomo poskrbeli s kulinaričnim doživetjem, Povabite tudi svoje babice!

Petek 26.8.2022 9.30

V petek se bomo najprej podali na Vurberk, kjer si bomo nabrali energije za iskanje skritega zaklada. Dobimo se na parkirišču pod Vurberkom.

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook