Vurko fest 2024!

Spoštovani učitelji, vzgojitelji, starši, otroci, občina in vsi ostali soustvarjalci Vurko festa:
Iz srca hvala, za vaš neprecenljiv prispevek in izjemno podporo pri ustvarjanju letošnjega Vurko fest-a. S svojo predanostjo in energijo ste poskrbeli, da je naš festival zasijal v vsej svoji lepoti.
Učitelji, vzgojitelji, starši, vaša vloga kot mentorji je bila ključna. S svojo skrbnostjo in vodstvom ste otrokom omogočili, da so na glavnem odru izvedli čudovite in srčne nastope. Hvaležni za vašo nesebičnost in trud, ki ste ga vložili v pripravo teh izjemnih predstav.

Občinstvo, ki je napolnilo tribune do zadnjega kotička in nas nagradilo z bučnimi aplavzi, je dokaz, da smo skupaj ustvarili nekaj res posebnega. Pozitivna energija, ki je bila prisotna skozi ves festival, je bila otipljiva in nalezljiva.

Letos smo obarvali 30 let obstoja naše občine Duplek in skupaj praznovali našo bogato kulturno dediščino. S tem festivalom smo želeli poudariti pomembnost dobrih medsebojnih odnosov, tako z občino, obema sodelujočima šolama, starši, otroki in društvi.

Vsak posameznik je prispeval svoj delček k temu nepozabnemu dogodku. Skupaj smo dokazali, da z združenimi močmi lahko ustvarimo nekaj izjemnega. Vaš prispevek je bil nepogrešljiv in vsak izmed vas je pomemben delček v mozaiku našega uspeha.

Hvala vam za vse, kar ste storili, da je Vurko fest tudi letos zaživel v vsej svoji veličini.
Naj nas ta pozitivna energija in duh sodelovanja spremljata še naprej💙💛