Jedilnik

JEDILNIK MAJ

  MALICA KOSILO
Ponedeljek, 5.5. Žemlja z otrobi, domač jogurt z manj sladkorja, sadje Zelenjavna juha, domači svaljki z drobtinami, jabolčni kompot z višnjami
Torek, 6.5. Domač kruh, namaz iz sardelic, BIO redkvica, čaj, jabolko Goveja juha s palačinkami, pečena piščančja krača, mlinci, zelena solata
IZBIRA 2. A
Sreda, 7.5. Pirin zdrob iz BIO mleka, posip iz oreščkov in cimeta, banana Paradižnikova juha, makaronovo meso, sestavljena solata (zelena, kumarice)
IZBIRA 2. B
Četrtek, 8.5. Hot dog štručka, perutninska hrenovka, jabolčni sok, hruška
IZBIRA 2. A. B
ŠS korenje
Telečja obara, domača rolada s kislo smetano in marmelado
Petek, 9.5. Kruh z drožmi, domač čokoladni namaz, mleko, pomaranča Milijon juha, pečen ribji file, krompirjeva solata z porom
     
Ponedeljek, 12.5. Kraljeva štručka temna s sezamom, žitna bela kava, melona Pašta fižol brez mesa, domače makovo pecivo z jabolki, limonada
Torek, 13.5. Polnozrnat kruh, domača piščančja pašteta, paprika, jabolko Goveja juha z zakuho, oslič po dunajsko, blitva s krompirjem, rdeča pesa
Sreda, 14.5. Kruh s semeni, maslo, domača jagodna marmelada VOGRIN, mleko, hruške Puranji ragu z grahom in korenjem, domači svedrci ŠKAMLEC, zelena solata
Četrtek, 15.5. Koruzni kruh, puranja šunka, kisle kumare, čaj,
Ananas
ŠS mleko
Špargljeva juha, mesno zelenjavna rižota, zeljna solata s fižolom
Petek, 16.5. Kornspitz štručka, BIO sadni smuti, banana Česnova juha, svinjska pečenka, ajdova kaša s korenčkom, kumarična solata
     
Ponedeljek, 19.5. Rženi mešani kruh, liptaver namaz, korenček, čaj, suho sadje Gobova juha s kroglicami, rižota z BIO šparglji, zelena solata s korenčkom in lečo
Torek, 20.5. Ajdov kruh, maslo, med, mleko, jabolko Krompirjev golaž, skutina pena z jagodami v kornetu
Sreda, 21.5. Ovseni kruh, piščančja prsa v ovoju, kumarice, čaj, melona Milijon juha, polnozrnate tunine testenine, paradižnikova solata
Četrtek, 22.5. Koruzni kruh, sir, paradižnik, čaj, ananas Kuhana govedina, kremna špinača, pire krompir
Petek, 23.5. Mlečni zdrob s posipom, banana
IZBIRA 3. B
ŠS jagode Vogrin
Goveja juha, testenine z mesno omako, zelena solata
IZBIRA 3. B
     
Ponedeljek, 26.5. Makova štručka, kakao, jabolko
ŠS BIO sibirske borovnice
Enolončnica iz pomladne zelenjave z žličniki, domači buhtlji
Torek, 27.5. Skuta z domačim sadnim prelivom, štručka s semeni, rozine Piščančji zrezki v vrtnarski omaki, BIO bulgur, zelena solata z redkvico in mlado čebulo
Sreda, 28.5. Graham bombetka, piščančje prsi, čaj, paradižnik, jabolko
ŠS mleko
Špargljeva juha, paniran ribji file, riž tri žita, zeljna solata
Četrtek, 29.5. Ovseni kruh, čičerikin namaz, korenje, čaj, sadje Mesne kroglice v paradižnikovi omaki, pire krompir, zelena solata
Petek, 30.5. Domač čokoladni puding, jagode
IZBIRA 3.C
Milijon juha, čevapčiči, lepinja, sveža zelenjava
IZBIRA 3.C

Jedilnik se lahko zaradi objektivnih razlogov (motena dobava živil, izredni dogodki,…) spremeni!

Živila s poudarjenim tiskom so ekološka. Lokalno pridelana/ predelana živila se vključujejo glede na sezonsko ponudbo. Mleko in mlečni izdelki imajo v celoti kakovostno oznako Izbrana kakovost Slovenije (pridelano in predelano v Sloveniji).

Obvestilo o obveznem označevanju alergenov in seznam alergenov je objavljen na spletni strani. Katalog vsebovanih alergenov v živilih/jedeh je izobešen v jedilnici

Orodna vrstica za dostopnost